torstai 16. lokakuuta 2008

Eilisen päivän kengät, Catalog Mail Outletin helmiä, osa 1.

Tämä on taas niitä tuulipukuviikkoja. Maanantaina kaksi tuntia perusvoimistelua ja kaksi tuntia salibandya. Eilen kaksi tuntia salibandya ja kaksi tuntia perusvoimistelua. Tänään kaksi tuntia salibandya. Ja kyllä, näistä tunneista todella saa opintopisteitä yliopistossa! Rakastan liikuntaa ja voimistelen ja pelaan mielelläni, mutta eilen illalla oli ensimmäinen kerta tällä viikolla, kun sain laittaa korkkarit jalkaan:


Nämä punaiset unelmat ovat Catalog Mail Outletista hintaan 13€. Kuolasin kenkiä vajaa vuosi sitten, kun näin ne ensimmäisen kerran Elloksen kuvastossa. Hintaa oli silloin noin 50€ ja rahatilanteeni oli tosi heikko. Rahatilanne ei ole kohentunut, mutta 13€ ei aiheuta kaurapuuroviikkoa talouteeni.

Pohdimme liikuntaystävieni kanssa ruokalassa, että näissä tuulipukuviikoissa on jotakin hyvääkin: säänmukainen pukeutuminen on huomattavasti helpompaa, koska on joka tapauksessa pukeuduttava sporttivetimiin. Ja nehän ovat yleensä jo valmiiksi säänkestäviä. Esteettisyys joskus kärsii, mutta lopetan maailman kuluneimpaan, mutta silti lempparisanontaani: elämä on!

Ei kommentteja: