lauantai 25. lokakuuta 2008

Ikäviä yllätyksiä ja arvontaa

Vaatehuoneeni on kokenut uskomattoman muodonmuutoksen. Vanhojen, epäkäytännöllisten ja typerien hyllyjen sijaan pikkuisessa vaatehuoneessani on nyt Ikeasta hankittu, massiivinen Antonius-säilytysjärjestelmäkokonaisuus sekä vähän entistä fiksummin sijoitellut vaatetangot. Tilaa tuli kymmenkertaisesti lisää entiseen nähden ja olen muutoksesta ikionnellinen. Niin vaatteet kuin kengätkin saivat arvoisensa kodin! ^^

Vaatehuone piti tietenkin tyhjentää, jotta uusi, upea säilytysjärjestelmä saatiin integroitua sinne. Sivumennen sanoen, on muuten uskomatonta, miten paljon tavaraa noin 2,5 neliömetrin huoneeseen voi reilussa vuodessa jemmata... Vaatehuonetta tyhjentäessä hieman myös inventoin kenkäkokoelmaani ja muutamia ikäviä yllätyksiä paljastui.

Yhdet suosikkitennareistani ovat kokeneet kovia. Vaikka päältä näyttää hyvältä...


... kantapäät ovat parhaat päivänsä nähneet.


Punaiset, söpöiset lakeerikengätkin ovat kärsineet:


Ja näitä vuonna 2005 ylioppilasjuhliini hankittuja kenkiä ei taida pelastaa enää mikään. Kengät ovat menettäneet muotonsa.


Ja ainakin kengän kärjet myös värinsä.


Sydäntennarit ovat Biancon alesta, 10€. Punaiset kengät ovat kirpparilöytö, muistaakseni Turun kaupunkilähetyksen kirpparilta, 5€. Valkoiset, nahkaiset juhlakengät Dinskosta 54€.

Olen vähän laiska huolehtimaan kengistäni, kuten ehkä ylläolevista kuvista huomaatte. Nahkakenkiä rasvaan joskus ja tietenkin puhdistan kengät esim. kurakeleillä ulkosalla talsimisen jälkeen. Onko sinulla vinkkejä kengistä huolehtimiseen? Tiedät taikatemppuja, joilla nuo vaatehuoneen perukoille haudatut, kärsineet kengät voisivat saada armonaikaa? Kommentoi 31.10 mennessä ja osallistu arvontaan!


Arvonnan palkintona seuraava, piristystä arkeen tuova hemmottelupaketti: Lumene Natural Code -kynsilakka, sävynä 014 Party On, joka on ihanan syksyinen violetti. Paketissa myös suklainen kasvonaamio ja koska naamion huumaavaa tuoksua nuuhkiessa alkaa väistämättä tehdä mieli suklaata, on mukana Fazerin uutuus, sitruuna-jogurttitäytteinen suklaapatukka.


Sincerely yours, Cinderella

7 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Voi ei, harmi noita kenkiä :/ Minunkin pitää käydä tsekkaamassa miten omat, PAHVILAATIKOSSA majailevat kesäballerinani voivat. Niille ei kyllä voi käydä noin huonosti kun ovat kangaskenkiä. En tiedä yhtään mitä noille voisi tehdä :/

Kiva pikkuarvonta sinulla! Ihanan suklaiset palkinnot, varmasti joka tytön mieleen ;)

Viivi kirjoitti...

Hei valkoiset kengänkärkeksi saat puhtaaksi Woly White aineella, joka on aivan mahtavaa! Tein siitä postauksen jonkun aikaa sitten blogiini, käy kurkkaamassa niin näet miten hyvän lopputuloksen saa! ;)

Cinderella kirjoitti...

roosa: Kiitos kommentista ja onnea arvontaan. :)

viivi: Ihanaa, kiitos vinkistä! Katsastin postauksesi ja tulos oli kyllä hämmästyttävä. Suorinpa siis huomenne kenkäkaupan kautta kotiin ja ostan purkin tuota ihmeainetta, niin nostalgiset yo-juhlakenkäni saavat ainakin vähän lisäaikaa. Eikä hintakaan päätä huimaa... Onnea arvontaan myös sinulle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Käväisit blogissani. Hommasin itselleni anonyymin sähköpostiosoitteen, joten voit heittää minua postilla jos tahdot.

syrjis2@luukku.com

Unknown kirjoitti...

No hyvä,että säilytystilaa tuli enemmän!Oma vaatekaappini on edelleenkin nihkeän ja ahdistavan pieni,ei voi mittään :DD

E kirjoitti...

Mulla on eteisessä ns.juuriharja patterin päällä odottamassa, sillä saa tosi hellävaraisesti esim. mokkakengistä ravat poies. Sillä harjalla on tehty ihmeitä:)

Cinderella kirjoitti...

syrjis: Sinulle on posti@.

lilya: Koita kestää...

eltsi: Joo, mokkakengät kyllä tykkää harjuksesta. :)

Onnea vaan arvontaan kaikille!