tiistai 2. joulukuuta 2008

Milanon tuliaisia.

Ihana ystäväni oli juuri viettämässä pidennettyä viikonloppua Milanossa. Voisin lähestulkoon kuolla kateudesta... Minulla kun on varaa juuri ja juuri käydä ruotsinlaivalla. (Saattaa johtua osittain shoppailuaddiktiostani...) Lohduttaudun silla, että ystäväni ilahdutti minua I-H-A-N-I-L-L-A tuliaisilla. Tässäpä ne:




Suloisia rannekoruja ja juuri minun värejäni! :) Vasemmanpuoleiset tuosta lapussa näkyvästä liikkeestä nimeltä Pimkis, oikeanpuoleiset torilta. Noissa vasemmanpuoleisissa on sekin kiva puoli, että niitä voi käyttää yhdessä tai erikseen.




Ihanainen iso harmaa laukku. Mahtuu opiskelukamat tosi mukavasti ja mätsää melkein minkä kanssa vaan. Täydellistä! En muuten huomannut ottaa kuvaa, mutta laukun sisäpuoli on vaaleanpunainen - älyttömän söpö siis.

Ystäväni oli ensimmäistä kertää Milanossa ja totesi, että "rakasti kaupunkia, mutta inhosi säätä". Koska kyseessä oli vain pidennetty viikonloppu, jäi pajon nähtävää tulevillekin kerroille. Kuitenkin kaupungin suurimmassa katedraalissa he olivat ehtineet vierailla ja oli kuulemma vaikuttava. En epäile yhtään. Myös shoppailumahdollisuudet olivat kuulemma loistavat. Kuullostaa siis kaupungilta, joka saattaisi olla minunkin makuuni... ;)

-Cinderella

Ei kommentteja: