sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Viimeiset joulufiilikset sekä kirppistelyä shoppailulakon aikana vol 3

Tähän alkuun muutamia tunnelmakuvia joulusta. Vietin siis joululomaa vanhempieni kotona maalla. Käyn kotona aivan liian harvoin. Toisaalta, jos kävisin useammin, vanhemmat eivät ehkä kohtelisi minua niin kuin nyt tekevät. Voisin vaikka joutua laittamaan aamupalaa itse. ;)





Mustaherukkaglögi löysi tiensä parempiin suihin melkoisen nopeasti. Hyvää oli. :)




Taiteellinen näkemykseni vanhempieni ihanasta pihakuusesta. Kuusi on oikeasti tosi kaunis, mutta valitettavasti minun valokuvaustaidoillani sen kauneus ei ihan välity teille muille. :/




Tämä suloinen lyhty valaisi portaikkoa joulun aikaan, kun hipsin myöhään yöllä nukkumaan vanhaan vinttihuoneeseeni. Tunnelmallista.




Tässä vielä kirppislöytö jouluviikon maanantailta. Mustat nahkasaappaat, uudenveroiset. UFFilta, joten hintaa oli 17€, mutta se ei tuntunut pahalta, kun oli juuri jättänyt yli 100€:n saappaat hyllyyn Aleksi13:ssa.




Vaikka minulla on kenkiä vaikka kokonaiselle komppanialle, tällaiset perustapaukset ovat puuttuneet pitkään. Onhan niitä kaikenlaisia viritelmiä, mutta äidin vanha totuus on, että nahkaisia kenkiä ei kyllä voita mikään. Näissä on vielä ihana lämpöinen teddyvuori. Pakkaskelit tulkoot koska vaan, varpaitani ei palele!


-Cinderella


Psst. Ensi viikolla saatte lukea aarteesta, joka löytyi vanhempien kotoa. Tänään kävin myöskin Budget Sportissa tekemässä varauksen ja asiaa tässä pohdittuani, taidan käydä huomenna noutamassa varaamani tuotteen... Sitten esittelyyn pääsevätkin astetta erikoisemmat jalkineet.

Ei kommentteja: