torstai 27. marraskuuta 2008

Hups.

Joopa joo. Vanhuus ei tule yksin, sanotaan. Unohdin omat synttärini. Onneksi muut muistivat, etteivät jääneet lahjat saamatta. :D

Päätin sitten ostaa itsekin itselleni lahjan. Olen oikeasti huolissani shoppailuaddiktiostani ja sen suhteesta taloudelliseen tilanteeseeni, mutta kamoon hei, synttärit sentään... Jaa miten niin huono selitys? Ehkä joku blogin lukija vois kannustaa mut shoppailulakkoon?!

Mutta, siihen lahjaan. Tilasin Ellokselta nilkkurit, jollaiset kerran ohitin kenkänkaupassa ja olen katunut sitä niin vietävästi.

Näille tulee hintaa 22€. Eivät ole ihan yhtä sikamakeet, kun ne, jotka taannoin jätin ostamatta. Näissä on vain yksi solki, kun niissä toisissa oli ainakin kolme. Sorruin lisäksi tilaamaan yhdet sortsit ja yhden paidan, ikäään kuin lohdutukseksi siitä, että toiset himoitsemani kengät olivat loppu. Nämä siis:
Tai siis eivät ollet varsinaisesti loppu, mutta jäljellä oli vain kokoa 37. :/ Nämä maksavat Elloksella vain 15€, joten kaikki pienijalkaiset sinne siis! :)

Sain muuten aivan ihania synttärilahjoja!


70€:n lahjakortti Caribiaan. :) Nyt vaan en osaa päättää, menisinkö kahdesti niska-hartiahierontaan vai tuhlaisinko koko lahjakortin johonkin hemmotteluhoitoon. Hartiani kirkuvat järkevää vastausta ongelmaan, mutta... Kuvassa myös äidin<3 tuoma ihana valkokukkainen joulukaktus.


Uusin Olivia saapui jo useita päiviä sitten, mutta vasta tänään minulla on aikaa syventyä siihen. Teenkin sen kohta nautiskellen samalla äidin<3 tuomaa ihanaa chilisuklaata, vaikka en saisi suklaata syödäkään. Tuossa chilisuklaassa on se hyvä puoli, että sitä ei tee mieli paria palaa enempää, joten vältyn ehkä karmaisevalta ihottumalta... :D

Ihanaa viikonloppua kaikille!

-Cinderella

Ei kommentteja: