perjantai 14. marraskuuta 2008

Pahoittelen...

...mutta Andiamon pikkujoulukengät saattavat sittenkin jäädä väliin. Olin tiistaina äitini<3 kanssa kenkäostoksilla. Kerroin hänelle, että minulla ei ole laisinkaan kelvollisia mustia perusavokkaita. Ja kyllä, tuo on totta, minulla ei todellakaan ollut mustia perusavokkaita. Ennen oli yhdet, mutta kävelin ne kesällä kirjaimellisesti loppuun. Sisäpohjat irtoilevat ja nahka on joistakin kohdin kulunut lähes puhki. Todella harmillista, koska nuo olivat yhdet lempikengistäni. Koitin pelastaa niitä mustaa väriä sisältävällä nahkarasvalla, mutta ei sekään ihmeitä tee... Niin siinä aina käy: kun jotkut kengät ovat ne parhaat, ihan ehdottomat lempparit, niin ne osoittautuvat tavallistakin huonolaatuisemmiksi ja kulahtavat loppuun yhdessä kesässä (tai talvessa). Onneksi äiti<3 aina välillä osoittautuu ymmärtäväiseksi kenkäasioissa, eikä ala saivarrella siitä, että kenkiä tosiaan on kaapissani jokunen pari. Hän ehdotti, että voisimme mennä ostamaan sellaiset mustat perusavokkaat (siis yhdet) ja hän jopa lupautui MAKSAMAAN nuo kengät, jotta "ostat sitten kerralla kunnolliset". Kunnolliset kengät ovat äitini<3 mielestä nahkaa ja niissä ei ole liian korkeaa (=yli 5 cm:n) korkoa. Menimme Myllyn kauppakeskukseen Raisioon, jossa on lukuisia kenkäkauppoja saman katon alla - tiistai kun oli melko sateinen päivä täällä Turussa. No, Dinskosta löytyi yksi lupaava pari, jonka jätin varaukseen, koska en _ikinä_ osta ensimmäistä potentiaalista vaihtoehtoa, vaan yleensä ravaan kaikki kaupat läpi ja palaan sitten noutamaan ensimmäisen vaihtoehdon. :D Kiertelimme muitakin kenkäkauppoja, kuten suosikkini Biancon, jossa oli juuri sillä hetkellä tosi huono valikoima. :/ Jossakin vaiheessa päädyimme Sokokselle, josta - hieman yllättäen - löytyi mustia avokkaita alennettuun hintaan! Soviteltuani hetken niin alennettuja kuin normaalihintaisiakin kenkiä, en enää osannut päättää kahdesta hyvästä vaihtoehdosta. Äitikään<3 ei osannut, joten hän marssi kassalle molempien parien kanssa. No, mikäpä siinä. ^^ Tässä joitakin ei-niin-hyvälaatuisia otoksia ostoksista:






Mustat Vagabondin perusavokkaat, nahkaa eikä liian korkeaa korkoa. :) Hintaa alunperin 65€, mutta kengät olivat -50% alennuksella, joten hintaa näille jäi 32,50€.






Iconin mustat solkiavokkaat, ihanalla, pikkuisella, mutta aika terävällä korolla, myöskin nahkaa. Nämä olivat normaalihintaiset, mutta kuten Iconin tuotteissa yleensä, hinta oli aika mukava: 34,90€.

Tässä vielä todella huonot kuvat kengistä jaloissani. Pahoittelen laatua, mutta asuntoomme ei aamupäivisin tule luonnonvaloa ja valaistus ei ole kuvaamiselle oikein otollinen... :/





Vagabondit pääsevät pikkujouluihin Hanna Sarénin mekon kanssa, Iconit lähtevät kanssani asteen verran hienompaan tilaisuuteen, nimittäin ainejärjestömme vuosijuhliin. :)


Sincerely yours, Cinderella

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nätit nuo vagabondin perusavokkaat. Multakin puuttuu tuollaiset perusmustat avokkaat. Kaikkia värejä kaikissa sateenkaaren väreissä löytyy.. mutta ei mustia.

Viivi kirjoitti...

Voin sanoo että noita Vagabondin avokkaita et kyllä tuu katumaan! Ne on ihan unelmat jalassa! (Vaikka tuskin kyllä katuisit muutenkaan ;) )
Mulla on noi pinkkinä ja sit viime talven erikoisversiona violetit missä toinen puoli on semmosta kimalletta. Molempia kenkiä on tullut pidettyä paljon just sopivan koron takia ja hyvän lestin, vaikka värit onkin ollu vähän erikoisempia. Onnea uusista löydöistä! ;)

Cinderella kirjoitti...

hansu: ...ja mustien kenkien puutteen huomaa vasta kun niitä tarvitsee.
viivi: Kiitos. En varmasti kadu. :)