sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Maanantaiaamun pakollinen avautuminen: kirppisnurinaa...


Olin lauantaina Himoksella laskettelemassa ja sunnuntain olin päättänyt viettää rennosti tehden kaikkea kivaa. Katsoin aamulla muumit (katson joka viikonloppu, koska muumeista tulee hyvälle tuulelle), kokkasin superhyvää ruokaa ja leivoinpa pullaakin. Mulla olisi koulujuttuja, mutta ne eivät tekemällä lopu ja joskus tarvitsen niistäkin lomaa. Koska kotosalla ei ollut erityisempää tekemistä, päätin lähteä katsastamaan erään kirppiksen, jossa en ole käynyt sen jälkeen, kun se muutti uusiin tiloihin. En nyt mainitse kirppistä nimeltä, mutta se oli kyllä valtaisa pettymys! Suorastaan alkoi v*tuttaa siellä... Ihan oikeesti hei, miksi haluaisin (tai miksi kukaan muukaan haluaisi) ostaa:

- 80-luvun laskettelusukset hintaan 100€ (naapuriloosissa vertailun vuoksi vastaavat hintaan 6€ ja kukaan ei osta niitä silti - ainakaan laskettelutarkoitukseen...)
- tosi kulunut, pesulakäynnin vaativa, ei minkäänmerkkinen naisten nahkatakki 30€ (pesulakäynti tulee aika kalliiksi mutta pesemättä en ainakaan itse voisi takkia pitää... Eli jos takin hinnaksi pesulakäynteineen tulee 100€, niin siihen hintaan löytyy varmaan muualta kivempi...)
- Marimekon kankaita, epämääräisen kokoisia paloja, samaan hintaan kuin liikkeessä, esim. n. 1,5mx1m 18€
- Mikko Kuustosen levy, jossa kaupan hintalappu 0,50€ ja kirppishinta 2€

Lisäksi minua nyppii suunnattomasti loosit, joissa myydään VAIN UUTTA TAVARAA! Käsitykseni mukaan kirpputori on paikka, jossa on tarkoitus myydä käytettyä tavaraa. Kirpputorin idea on kierrättää, ei tehdä rahaa myymällä ylihintaista krääsää tyhmille.

Tältä kirppiksen mun mielestä pitäis näyttää, eikä Tiimarin jämähyllyltä...

Anteeksi kiukuttelu ja kiitos jos jaksoit lukea purkaukseni loppuun asti.

-C

Kuvat täältä ja täältä.

Ei kommentteja: