sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Massiivinen laukkupostaus.


Arvonnan yhteydessä toivottiin, että esittelisin lempparilaukkujani. Tässäpä niitä tulee. Seuraavat laukut ovat useimmiten käyttämiäni ja samalla myös lemppareitani.



Joo, tiedän. Kaikkien mielestä tosi lapsellinen, mut mä vaan RAKASTAN tätä pinkkiä glitterreppua... Yleisesti ottaen vihaan reppuja, mut jos jonnekin on pakko lähteä repun kanssa, niin miksi en saisi vetää överiksi? (Friisin reppu Sokoksen alesta 14€)


Ruskea olkalaukku on äidin ostama. Tämä on suomalaista tekoa ja siinä on tuo heijastinnauha. Ei mikään tyyli-ihme, mutta silloin kun on mentävä pyörällä paikasta toiseen ja otettava mukaan enemmän tavaraa kuin käsilaukkuun mahtuu, tätä ei voita mikään.


Tämä Puman käsiveska on jo muutaman vuoden vanha. Käytän sitä silloin, kun menen jonnekin vähän rennommin pukeutuneena, mutta tarvitsen kuitenkin käsilaukkua. Samanlaisia olkalaukkuja myytiin joskus ja himoitsin sellaista, mutta en ostanut. Olen katunut monesti, sillä pidän todella tämän laukun ulkonäöstä. (Puman käsilaukku Intersportin alesta 10€)


Tämän second hand -laukun olette nähneet aikaisemminkin. Tykkään siitä kovasti, mutta rajua menoa se ei kestä, joten se pääsee ulkoilemaan kanssani vain silloin tällöin. Mietin usein tämän laukun tarinaa... Epäilen, että se on matkamuisto esim. Egyptistä ja tuotu sieltä tooooosi kauan sitten. (VANHA nahkalaukku UFFilta 7€)


Tämä beige nahkalaukku käy usein kanssani koulussa. Niinä päivinä kuin luentolehtiö, kalenteri ja muutama kynä riittää, tämä on täydellinen avéc. (Bernhardin nahkalaukku Pelastusarmeijan kirpparilta 8€)


Tämä harmaa kassi on Milanon tuliainen kaverilta. Olen esitellyt sen blogissa viime vuoden puolella, mutta kertaus on opintojen äiti. :) Tätäkin laukkua käytän koulussa paljon. Väri on hurmaava, tykkään kovasti erilaisista harmaista ja tässä on sekin hyvä puoli, että se mätsää lähes mihin tahansa asuun.


Tämä kirppislaukku on melko uusi (ja myös esitelty), mutta se on jo lunastanut paikkansa suosikkieni joukossa. Lähtee usein mukaan kauppareissulle tai kaupungille. (Ruskea nahkalaukku Pelastusarmeijan kirpulta 2€)


Hapsulaukku on alelöytö KappAhlista. Hapsuvillitys iski minuunkin, joten kun tämä oli edullisesti tarjolla, en voinut vastustaa. Erinomainen samaan tarkoitukseen kuin edellinenkin. Pahoittelen, että kuvan kääntö unohtui. (Hapsut KappAhlin alesta 4,90€)


Tässä on laukkuhyllyni ainut edes joten kuten merkkilaukku. Tämän Mexxin laukun ostin viime kesänä Anttilan alesta. Halusin mustan, käytännöllisen ja riittävän ison arkilaukun. Tämä vaikutti varsin täydelliseltä ja siinä oli mukavasti myös yksityiskohtia. Laukku on näpsäkän kokoinen ja käytän sitä jonkin verran arkisin, mutta se osoittautui kyllä pettymykseksi. Laukku oli minun kukkarolleni kallis ja alle vuodessa kahvat ovat kuluneet tosi epäsiisteiksi ja lankoja repsottaa sieltä täältä. Kuva ei kerro koko totuutta. En aio ostaa Mexxin laukkua enää ikinä. (Mexx Anttilasta 30€)


Tämä pieni söpöys on lahja poikaystävältä vuosien takaa. En muista mistä se on edes hankittu, mutta käytän sitä silloin tällöin, kun lähdes pikkuisen käsilaukun kanssa liikkeelle. Laukulla on kovasti tunnearvoa, sillä se tuo mieleen ihania muistoja.


Tämä pieni bilelaukku on alelöytö Lindexiltä, viime tai toissa kesältä. Se on ollut kovassa käytössä. En ole juuri muiden laukkujen kanssa lähtenyt baariin tämän hankinnan jälkeen. Huvittavaa tässä on se, että useimmiten yksi drinkki baarissa maksaa enemmän kuin tämä laukku. (Pikkulaukku Lindexiltä 4,75€)


Tässä vielä kaikki käyttölaukut eteisen naulakossa. Löydätkö kuvasta kaikki esitellyt laukut? ;) Olen joskus kuullut, että laukut vievät liikaa tilaa naulakosta, mutta en ota sellaisia höpinöitä kuuleviin korviini, sillä laukkujen on oltava helposti saatavilla, jotta voin napata mukaani juuri sen, minkä tarvitsen.

Mikä on sinun suosikkisi näistä laukuista?

-C

1 kommentti:

Audrey kirjoitti...

On kyllä ihanan överi reppu XD