perjantai 20. helmikuuta 2009

Yritys kuvata teille kaikki kengät.

No niin. 50. postauksessa kyselin, mitä haluaisitte blogistani lukea. Useampi vastaaja toivoi, että esittelisin KAIKKI kenkäni. Tämä postaus olkoon siis jonkinlainen kokonaiskatsaus kenkävarastooni.

Säilytän osaa kengistä eteisessä. Ostin IKEAsta Malm-lipaston ihan kenkiä varten, koska eteinen näyttää huomattavasti siistimmältä, kun 80% lattiapinta-alasta ei peitä epämääräinen kenkäröykkiö. Myös kengät kiittävät, kun ne ovat nätisti järjestyksessä (ainakin joskus) eivätkö loju likaisina sikin sokin. Lipasto on siis se kolmen laatikon versio.


Ylimmässä laatikossa näyttää tältä. Siis avokkaita ja sen sellaista. Ei tämän vuodenajan kenkiä.


Ylälaatikko oli lähes edustuskelpoinen, keskimmäinen taas näyttää tältä. Nilkkureita ja tennareita suloisessa sekamelskassa.


Alin laatikko on kaaos. Lenkkareita, Asoksen harmaa Ugg-look-a-liket, kamalat sporttisandaalit, muovikassi... Joopa joo, siirrytään seuraavaan kuvaan.


Tämä on sitten vaatehuoneesta. Vaatehuone oli jonkun ääliömiehen suunnittelema. Siis sellasen, joka omistaa yhen vaatekerran joka on aina päällä, eikä sille miehelle ollu tullu mieleen, et jollain toisella saattaa olla enemmän vaatteita ja että se toinen haluis säilyttää niitä vaatehuoneessa! Prkl! Noh, räjäytettiin isin kanssa typerät ja epäkäytännölliset hyllyt sekä tyhmästi sijoitetut tangot hemmettiin ja tilalle tuli IKEAn Antonius-säilytysjärjestelmä. Vaatteet mahtuu sinne ja uudelleensijoitetuille tangoille ja tilaa jäi kengillekin, kuten kuvasta näkyy. Tuossa lattialla pidän pitkävartisia saappaita ja näköjään luistimiakin.


Tässä vielä takaseinän kenkähylly lähempää. Sekalaista seurakuntaa siellä. Näkyy olevan Adidaksen piikkareista Dolce & Gabbanan loafereihin... :D


Tuolla sivussa on tollanen IKEAn kankainen lokerikko. Siinä on sandaaleita ja joitain muita keposia kesäkenkiä. Olen koittanut hyödyntää pienen vaatehuoneeni maksimaalisesti...


Säilytysjärjestelmän päällä on sopivasti tilaa laatikossa säilytettäville kengille. Oikeessa reunassa näkyy vilaukselta laatikko, jossa on yo-lakki. En siis pidä kenkiä tossa Fredrikssonin Liv&Glädje-lootassa.

Sitten kun olin saanut nämä kuvat koneelle, muistin, että mulla on sängyn alla yks sellanen säilytyslaatikko, missä on jotain ikivanhoja kenkiä. Ne tuskin on kovin hehkeetä esiteltävää, joten en lähtenyt ottamaan uutta kuvaa sen boksin sisällöstä. Näillä mennään.

Samalla, kun kuvailin, laskin, että mulla on tällä hetkellä 79 paria erilaisia jalkineita. Hiihto-ja laskettelumonot yms. eivät tietenkään ole laskuissa mukana, vaikka olenkin niitä täällä blogissa vilautellut. En tiedä montako paria siellä sängyn alla vaanii, mutta tuskin kymmentä enempää.

Tyydyttikö kenkäesittely?

-C

P.S. Huomasin muuten, että kaikki sisustuselementit, joita mainitsin tekstissä, ovat IKEAsta... :D Mulla on siis IKEA-koti.

2 kommenttia:

Audrey kirjoitti...

Sulla kyllä kenkiä riittää. Pidän muuten tuosta uudesta bannerista. Mulla ei taida olla kenkiä ku 40paria. Yritän jatkuvasti tyhjentää aina vanhoja kenkiä pois kun muuten niitä ois kasoittain joka paikka täynnä.

Cinderella kirjoitti...

Juu, onhan noita. Mutta käytän ihan oikeasti kaikkia kenkiäni. En siis pidä itseäni kenkien keräilijänä tms.

Kivaa, että banneri miellyttää. :)

-C