sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Oi ihana sunnuntai.


Sunnuntaissa on jotain erityistä. Saa nukkua pitkään, usein nautitaan hartaudella valmistettu lounas, ei ole kiire minnekään ja fiilis on jotenkin raukea. Sunnuntai on ehkä viikon paras päivä. Ainut huono puoli on se, että huomenna on taas arki, mutta en ajattele sitä nyt.

Sunnuntaisin on usein tapana myös kyläillä. Kyläilin tänään erään ystäväni luona, joka oli käymässä kaupungissa. Hän asuu aika kaukana, mutta käy silloin tällöin vanhempiensa luona täällä. Tapaan siis usein myös hänen vanhempansa, mikä on hauskaa, sillä he ovat tunteneet minut vauvasta asti.

Lähdin kyläreissulle tämän näköisenä:


Takki, Lindex (on muuten tosi vanha takki, varmaan 7 vuotta!)
Huivi, Oasis
Laukku, KappAhl
Farkut, Ois (Aleksi 13?)
Kengät, kirppis


Takin alta paljastuu musta luottotunikani, Ellokselta


Nämä ovat asuni kengät, jotka ovat uusimpia kirppislöytöjäni. Hintaa näillä nahka(!)nilkkureilla oli huimat 50 senttiä! Kyllä, luit oikein, maksoin näistä 0,50€. Syy hintaan oli surullisessa kunnossa olleet korot. Luottosuutarini hoiti ne kuitenkin kuntoon 12€:n hintaan, joten ei paha - sain siis nämä nilkkurit käytännössä hintaan 12,50€.


Eiväthän ne korot uudenveroisiksi tulleet, mutta käyttökelposiksi. Miksi, oi miksi en ottanut teille sellaisia ennen ja jälkeen -kuvia...?! Olisi ollut hauskaa vertailla.

Esittelen muita kirppislöytöjä sitten myöhemmin päivän asuissa ja ehkä muutenkin.

-C

P.S. Osallistukaa arvontaan täällä!

Ei kommentteja: