keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Päivän asussa muutamia uusia tuhlauskohteita.

Heippatirallaa vaan kaikki! Päivitystauko venähti luvattoman pitkäksi työpassin takia ja arvatkaapas mitä?! Olen taas tänään lähdössä töihin. Ajastan muutaman postauksen, jotka olen saanut jo lähes valmiimiiksi.

Mutta tässä postauksessa oli tarkoitus esitella eilinen päivän asu, joka oli melko GT-painotteinen, mutta sisältää uudet kengät yhden tuotteen taannoin vilauttamastani Asos-paketista.


nahkatakki - Halonen
tunika - GT:n alesta 9,90€
leggarit - GT
kengät - Sokoksen alesta 18€
vyö - Asos 12£

Tässä vielä asu ilman takkia.

Voi tylsyys, miten tuo kamerani on huono. Asu näyttää paljon paremmalta livenä...

Tosiaan se Asos-paketti saapui jo ennen edellistä työpassia, mutta en ole ehtinyt sen tuotteita juurikaan käyttää. Näette niitä sitten pikkuhiljaa päivän asuissa. Sunnuntaina kävin kaupungilla sen kunniaksi, että oli ensimmäinen kauppojen sunnuntaiaukiolo... <- Okei, ehkä huonoin tekosyy ikinä! No, joka tapauksessa, ostin Ginan alesta muutamia perusrättejä ja tuon tunikan. Aleksilta löytyi uusi kevättakki, Anttilasta hain itselleni matkalaukun, joka helpottaa työmatkojani kummasti, kun ei tarvitse retuuttaa niitä epämääräisiä kasseja kilometritolkulla, vaan voin rullailla tyylikkään trolleyni kanssa kuin leidi ikään. Joopa joo. No, matkalaukkuja etsin myös Sokokselta, mutta sieltä ei tarttunut mukaan kuin nuo Bullboxerit matalat nahkasaapikkaat, naurettavaan 18€:n hintaan. Tuollaisia kutsun löydöiksi! Nyt sepustukseni alkaa olla niin sekavaa, että on ehkä parasta lopettaa ja siirtyä tutkimaan juna-aikatauluja, jotta löydän tänään tieni ajoissa Katajanokalle.

Kiitos ja näkemiin. Tervetuloa uudelleen!

-C

3 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Toi Halosen nahkatakki on kyllä hieno! Millasen takin ostit Aleksilta? :) Ota kuva! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värinen tuo nahkatakkisi!:)

Cinderella kirjoitti...

Vastailen kommentteihin työaikana. :D

Viivi: Kiitos, pako myöntää, että pidän itsekin takista, vaikkei sen osto ihan ongelmitta sujunut. Kyseessä sama takki, josta rustasin kokonaisen Halos-boikotti-postauksen viime vuoden puolella. Aleksin takista tulee kyllä kuvaa, piti ottaa tänään, mutta en ehtinytkään. :/ Kyseessä on J.A.P.in valkoinen takki, sen verran voin paljastaa.

Sofia D: Kiitos. Kuten jo äskeisessä vastauksessakin mainitsin, pidän todella itsekin takista huisin paljon. Tuon värinen nahka on heikko kohtani, voisin ostaa melkein mitä vaan, mikä sattuu olemaan tuota väriä... :D:D No okei, en ehkä nahkabikineitä ainakaan!

-C