tiistai 26. toukokuuta 2009

Uusia kosmetiikkaihastuksia.

Ostolakossa-blogin Golden Girlin kannattaisi solmia jonkinlaisia sponssisopimuksia, sillä hän on saanut minut kokeilemaan vaikka mitä tuotteita. Konadeista ja kynsikoristelusta innostuin taas uudelleen hänen bloginsa kautta ja seuraavista kolmesta tuotteesta kaksi olen ostanut, koska hän on niitä blogissaan testaillut.


Lumenen Arctic Aqua on osoittautunut minulle sopivaksi kosteusvoiteeksi. Ennen käytin jotain Nivean nuorille tarkoitettua mattageelihässäkkävoidetta, mutta sittemmin olen todennut, että se ei riitä ihoni kosteuttamiseen. Olenko siis tulossa vanhaksi, kun nuorten voiteet eivät enää toimi?! Joka tapauksessa, uusi rakkauteni on tämä Arctic Aqua, jonka muuten ostin Cittarista vitosella. Ei paha. (Tätä suositteli GG)


Tämä Doven käsivoide lähti kaupasta mukaan edullisen hintansa vuoksi. Noin neljä euroa Prismassa. Tuoksu on aivan ihana ja voide tuntuu melko tehokkaalta ainakin minun käsilleni. Voide on tarkoitettu käytettäväksi öisin ja se onkin minun juttuni: rasvaan kädet aina iltaisin (jos rasvaan), koska en ehdi päivisin odotella voiteen imeytymistä.


Kolmas uusi ihastus on tämä itseruskettava. Sopii kalkkilaivan kapteeni -iholleni, koska päivettää maltillisesti. Ja tuoksu! Tämä ei löyhkää läheskään yhtä kammottavalle kuin itseruskettavat yleensä. Jos laitan tätä illalla ennen nukkumaanmenoa, aamulla en enää huomaa itseruskettavan ominaishajua ollenkaan - toisin kuin esim. Doven vastaavan tuotteen kanssa. Hintakaan ei päätä huimaa: kympin luokkaa Prismassa. Suosittelen kaikille. (Tämä oli myös GG:n suositus)

Mitä tuotteita sinä suosittelet?

-C

4 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Hyviä vinkkejä! Itse suosittelen Erioilin käsivoidetta. Se on jotenkin ihan erilaista kun mikään muu mitä oon testannu. Se on jotenkin vähän geelimäistä ja jättää kalvon, tykkään. :)

Cinderella kirjoitti...

Joo, meillä on töissä tuota Erioilia, tykkään myös. Ehkä pitäisi ostaa sitä kotiinkin...

-C

Jenni kirjoitti...

Toi itseruskettava alkoi kummasti houkuttaa. :-D

Cinderella kirjoitti...

jenni: suosittelen tätä aivan ehdottomasti! Loistotuote.

-C