tiistai 12. toukokuuta 2009

Shoppa shoppa i Stockholm

Otsikot edelleen på svenska. Mahtaakohan tää kausi mennä ohi ollenkaan…? :O

Pakko mainita tuosta ruotsin kielestä vielä yksi juttu. Mä en ole koskaan ollut hyvä ruotsissa ja en oo oikeestaan ikinä päässyt edes puhumaan sitä missään. Mutta nyt kun olen laivalla töissä, on pakko puhua ruotsia ja sitä myös kuulee koko ajan – niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Olen alkanut ajattelemaan ruotsiksi!! Jihuu!! Kielitaitoni on siis ottanut huiman harppauksen eteenpäin, koska kykenen ajatteluun vieraalla kielellä. Sama juttu tapahtui aikoinaan ”toisen äidinkieleni” englannin kanssa.

Mutta sitten asiaan. Tein pikaisen ostosrundin Stokiksessa viime perjantaina. Lähdin ostamaan äitienpäivälahjaa, mutta annoin itselleni luvan katsella vähän muutakin.
Lahja löytyi Åhlensilta, kuten oli tarkoituskin. Lähdin nimittäin metsästämään ihanaa huivia rakkaalle äidilleni. Åhlensilta löytyy huivi joka mammalle: yksi mustavalkoinen Furlan huivi sulatti sydämeni, mutta yli 2000 kruunun hinta vaikutti ostopäätökseeni sen verran, että lopulta kassiin sujautettiin tällainen Wera Stockholmin puuteriroosa huivi:


Samaa väriä olisi löytynyt suloinen, aidosta nahasta valmistettu käsilaukku huokeaan n. 400 kruunun hintaan. Himoitsin laukkua, mutta lopulta totesin, että se olisi ollut aivan liian tyttömäinen äitini tyyliin.

Koska aikaa rundille oli varsin vähän ja minulla ei ollut Åhlensin lisäksi muuta selkeää suunnitelmaa, päädyin kipaisemaan Gallerien kaupat ja Drotninggatanin nopeasti läpi. Huivin lisäksi löytyi varsin kivoja kesäjuttuja. Jotenkin olin ihan kesäfiiliksissä, kun lämpömittari näytti yli 18 astetta ja sää oli aurinkoinen ja ihana.

Ihastelin vaikka mitä ihania kenkiä, mutta takaraivossa järjen ääni takoi: ”matalat, mustat työkengät”. Annoin järjelle puheenvuoron enkä ostanut mitään turhia hässäköitä, vaan oikein kivat ballerinat työkengiksi.


Duffyn mustat kangasballerinat, 250kr, Boutique Surprise.
Asu äitienpäivältä. Lähdin niin kiireisesti lauantai-iltana vanhempieni luo, että en ehtinyt miettiä hetkeäkään, mitä pakkaisin mukaan. Leopardikuvioinen paita on taannoinen kirppislöytö, vain 2,5€ Linkkikirppikseltä. Farkut vanhat O.I.S.in alejutut.


Hauska huppari Cubuksesta, 199kr.
Näissä vermeissä lähdin sunnuntai-iltana pumppiin. Housut ovat jotkut H&M:sta syksyllä ostetut. Alla myöskin Puman jumppatoppi, mutta ei taida kuvassa pahemmin näkyä. Huivi taannoin Lontoosta.


Korallit haaremipöksyt, 199kr, myöskin Cubuksesta.
Toppi Seppälästä paru vuotta sitten. Ballerinat ne uutuus-Duffyt, jotka saattavat työkenkäkäytön sijaan päätyä kesän lempparipopoiksi. Saattaa olla, että mulle koittaa matalien kenkien kesä, arvatkaapa miksi?!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi pirteät nuo punertavat housut!:)

Cinderella kirjoitti...

Sofia D: Joo, ne on kyllä kivan pirteät. Olen ihan ihastuntut. :)