sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Paluu blogilomalta.

Jepulis, olen ollut vähän blogilomalla henkiläkohtaisista syistä. Erosin lähes kuuden vuoden parisuhteesta ja se oli rankkaa. En ole siis hetkeen jaksanut panostaa sen enempää tähän harrastukseen kuin muihinkaan.

Mutta nyt. Palaan. Päivän asulla mennään:


pusero: Tarjoustalo
hame: Indiska
kengät: Linkkikirppis, 2€!
helmet: äidin vanhat


takki: UFF, kahden euron päivät
laukku: Linkkikirppis 1€!!
Pahoittelen kuvan laatua. En käsitä, mitä tälle tapahtui, enkä havainnut mokaa kuvaushetkellä.

Muahhahahaaa...! Menitkö halpaan? Kyseessä EI TODELLAKAAN ole päivän asu, vaan asu, jota suunnittelin rakkaan ainejärjestöni organisoimiin latotanssi-iltamiin. Tarkoituksena oli pukea päälle sitä, mihin omat isovanhemmat nuoruudessaan pukeutuivat lähtiessään humppaamaan. Onnistuiko vanhahtava look?

Postauksessa vilahtaa siis yhteensä kolme kirppislöytöä, joita en ole vielä esitellyt. Kaikki ovat kivoja yksinään, mutta näin yhdistämällä ne sopivat mielestäni tähän tilaisuuteenkin.

Tässä kävi lopulta niin, että en sitten kyllä mennytkään tansseihin tässä asussa, vaan eräässä pallokuvioisessa kirppismekossa. Kengät ja laukku tosin olivat samat. Pallomekkoasusta ei vaan valitettavasti tullut yhtään kuvaa. Mekkoa aion käyttää toistekin, eli tulette näkemään sen vielä.

Palaillaan huomenna.

-C

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Hahaa, aikamoinen asu :) Sentään tyylisi ei ollut aivan tuollaiseksi muuttunut.

p.s. Pahoitteluni erosta :/

Cinderella kirjoitti...

Xue: En ajatellut puida tuota eroasiaa täällä sen kummemmin, mutta voin todeta, että vaikka se otti ja ottaa koville, niin päätös oli varmasti aivan oikea ja olen siitä kovasti onnellinen, vaikka toisaalta olenkin hurjan surullinen.

Ja joo, tyyli ei tosiaan oo ihan mummoksi muuttunut. :D

-C

Audrey kirjoitti...

Höh ja mä just aattelin, että olipa kiva päivänasu! :DD

Cinderella kirjoitti...

Audrey: Heh! :) Onhan asu mun mielestä oikeestikin ihan kiva, mutta en kyllä ihan tällaisessa ulos lähtisi kuitenkaan. Vähän liikaa mummoa.

-C