tiistai 14. huhtikuuta 2009

The Worst Outfit in This Blog ever. (postaus sisältää arvonnan voittajan)

Noniin, olen palannut pääsiäisen vietosta, joka minulla tarkoitti viiden vuorokauden työputkea laivalla.

Suoritin ensi töikseni aamulla arvonnan karseinta asua äänestäneiden kesken. Ennen kuin paljastan arvonnan palkinnon ja voittajan, esittelen The Worst Outfit in This Blog Ever -tittelin voittajan:


Yhdeksästä vastaajasta seitsemän oli sitä mieltä, että asu on epäonnistunut. Perustelut erosivat toisistaan jonkin verran: osa ei lämmennyt sukkiksille, osa taas ei kengille. Todettiin myös muutamaan kertaan, että asussa on "jotain liikaa". Minä kysyin teiltä, että mikä on jokin, miten asua voisi parantaa? No answers. Itse pidän tästä asusta - en kai sitä muuten olisi esitellytkään. Mutta se on kyllä hieman överi: en ole keksinyt tilannetta, jossa voisin siihen pukeutua. Todennäköisesti sukkikset pääsevät käyttöön mustan lempparitunikani kanssa ja hame saa kaverikseen jotain säyseämpää, kuin tuo paita. Paita tulee käyttöön farkkujen kanssa peruspaitana nyt keväällä tuon ihanan herkullisen värinsä vuoksi.

Sitten siihen arvontaan. Eli lupasin kosmetiikka-aiheisen pienen palkinnon. Palkintoon kuuluvat seuraavat tuotteet:


Orlyn hennon vaaleanpunainen kynsilakka terästettynä hillityillä hileillä.


Boreaksen tumma suklaa -huulivoide.


Ja pieneen makeannälkään kaksi ChupaChups-tikkaria, maku on persikka.


Arvontaan osallistui yhteensä 9 henkilö, joista 4 tuplasi voittomahdollisuutensa linkkaamalla. Arpalippuja tehtailin siis yhteensä 13 kappaletta. Näillä tiedoilla innokkaimmat voivat laskea oman voittonsa todennäköisyyden. :)


Voittajaksi selviytyi nimimerkki mur! Onnea! Laittaisitko yhteystietosi sähköpostilla (cinderellashoe@gmai.com), niin palkinto lähtee matkaan.

Tuossa vikassa kuvassa muuten voitte nähdä palkinnon kynsilakan sävyn kynnellä. Itselläni siis on tuo sama kynsilakka. Mielestäni on kiva laittaa palkinnoksi tuotteita, joita olen itse kokeillut ja todennut toimivaksi. :)

Kiitokset vielä kaikille arvontaan osallistujille. Stay tuned! Pidän taas jossain vaiheessa uuden arvonnan, koska näitä on niin kiva pitää.

-C

Ei kommentteja: