torstai 2. huhtikuuta 2009

Hullua ananasta tentin jälkeen.

Tänään oli soveltavan liikunnan tentti. Se toteutettiin ryhmätenttinä, joka saattoi olla pelastukseni. Tulkitkaa, miten haluatte.

Tenttiin lähdin tässä asussa. Saappaiden kiskominen jalkaan nilkkatuen kanssa oli taas päivän ponnistus, mutta onnistui lopulta.


neuletakki: Global (Pelastusarmeijan kirppis 4€)
tunika: GT (alesta vitosella)
leggarit: Ellos
saappaat: Linkkikirppis (4€)
kaulakoru: KappAhl

Kaulakorusta on pakko kertoa yksi juttu: Vanhempani käyvät luonani usein ja erityisesti äiti rikastuttaa vierailujaan myös ylenpalttisilla tuliaisilla. Kerran isäni tuli taas käymään ja äiti oli lähettänyt mukana tuliaisen, sellaisen katosta roikkumaan ripustettavan tuikkulyhdyn. Lisäksi isä toi tuon kuvan kaulakorun, koska olin unohtanut sen vanhempien luo. Isä alkoi sovitella tuikkulyhtyä parvekkeelleni ja pyysi sitten minua apuun. Ihmettelin, mistä kiikastaa. Hän sanoi, ettei oikein ymmärrä, miten tuikkulyhty ripustetaan. Ripustin lyhdyn, enkä ymmärtänyt, mikä ongelma siinä oli. Isäni seisoi hölmistyneenä kaulakoruni kädessään ja kysyi, että mihinkäs se sitten laitetaan. Tietenkin repisin ja käkätin varmaan vartin, ennen kuin sain soperrettua, että kyseessä on kaulakoru... Ja juttu jaksaa naurattaa minua edelleen! :D Toivottavasti teitäkin.


Kun tulin tentistä kotiin, ovella odotti yllätys. Olin ihan unohtanut, että eräästä Henkan paketista jäi uupumaan yksi tuote. Lähipäivinä näette, mikä se on ja pyytäisin myös apuanne päätöksenteossa, sillä en ole ihan varma, pidänkö tuotteen vai en...

Tentissä tuli kaamea nälkä, joten seuraavana vuorossa oli eilen hulluilta päiviltä kotiin raahatun ruoan tuhoamista. Masuuni päätyi toscanalaista tomaattikeittoa, joka oli valmisruoaksi ihan hyvää. En kyllä yleensä noita mikrosettejä harrasta, mutta tämä oli tarjouksessa ja kuullosti jotenkin houkuttelevalta. Ei paha. Voisin ostaa toistekin kiireisen päivän pelastajaksi. Keiton kaverina meni hullunhalpaa ruisleipää sekä pikkuisen Stokkan ihanaa brie-juustoa. Tämän juuston keksijä saisi kuulla kunniansa, jos tapaisin hänet, sillä tämä tavara on aivan laittoman hyvää. Hyvästi kesäkunto! :D



Jälkkäriksi nautin valtaisan keon hullua ananasta. Kokonainen ananas maksoi hulluilla päivillä vain 1,49€ - pakkohan sellainen oli kotiin kantaa. Oli hyvää, namsk! Tosin meinasin tulla itsekin hulluksi siellä tungoksessa ananakseni kanssa.


En sitten ostanut hulluilta päiviltä mitään muuta kuin ruokaa. Ihastelin kyllä yhtä Globalin neuletakkia, joka olisi maksanut vain 25€, mutta laiskuus sovittamisen suhteen siellä hulluuden keskellä vei voiton ja suksin ruokaosastolle. Nyt ehkä vähän harmittaa, se neuletakki oli tosi kiva ja mulla on kamalan vähän sellaisia perusvaatteita.

Oletko sinä shoppaillut hulluilla päivillä?

Seuraavaksi vuorossa päivänokoset, sen jälkeen menen pitämään yhden yksityistunnin. Tuon lapsukaisen kotoa on vain kivenheiton matka lempikirppikselleni, joten teen siellä kierroksen tänään. Sitten kotiin ja illalla ehkä gradua. Tai sitten laiskottelua. Veikkaan kakkosta.

Ei kommentteja: