tiistai 13. tammikuuta 2009

Dolce & Gabbana






Jep. Löysin kirpparilta itselleni Dolce & Gabbanan loaferit hintaan 25€. En vaan voinut jättää niitä sinnekään. Aikaisemmin ihastelin myös sellaisia kirahvikuvioisia, mutta nämä veivät sydämeni. Rennot, mukavat kävelykengät kesäksi. Vaikkei Turussa ole vielä kunnon talveakaan nähty, odotan jo kevättä, että pääsen käyttämään näitä.

Kengät löytyivät Linkki-Kirppikseltä. Minulla oli ystäväni kanssa puoliksi viikon ajan myyntipöytä tuolla kyseisella kirpparilla ja siellä tuli poikettua kerran jos toisenkin järjestelemässä omaa loosiamme. Tietenkin joka kerta oli myös tehtävä kierros muiden looseissa ja onnistuin tuhlaamaan rahaa yhtä paljon kuin viikon myynnistä tienasin... :D

Saimme kaverimme kanssa viikosta lähes 100€! Olin tosi yllättynyt, koska tavoitteenani oli vain päästä eroon turhasta tavarasta niin, ettei siitä aiheutuisi minulle kuluja. Suosittelen kyseistä kirpparia niille, jotka Turussa harkitsevat vievänsä tavaraa myyntiin. Tosiaan tavara liikkui hyvin ja lisäbonuksena mitään ei varastettu. Tuo varastelu kun on kuulemani mukaan ollut ongelma kirppareilla täällä päin. Sinäänsä kummallista mielestäni, koska yleisesti ottaen tuotteen ovat kirppareilla niin edullisia, että jotakuinkin kaikilla on varaa niitä hankkia. Miksi pitää varastaa?

-C

4 kommenttia:

kunffupandat kirjoitti...

ouuu miten kivat!

Cinderella kirjoitti...

kunffupandat: Kiitos. :)

Audrey kirjoitti...

Ihanat! Kade

Cinderella kirjoitti...

Audrey: Kirppiksille vaan, ties mitä aarteita sinäkin löydät! :)