torstai 8. tammikuuta 2009

Esittelyssä tärkeimmät kenkäni.

Kuten olen blogissani sivumennen usemmankin kerran maininnut, liikunta on tärkeä osa elämääni. Jos joutuisin luopumaan kaikista kengistäni ja saisin pitää vain yhden parin, valinta olisi helppo: lenkkarit! Ilman lenkkareita en voi elää, niin kauan kuin pystyn itse jaloillani liikkumaan.




Näillä tossuilla on juostu jo kilometri, jos toinenkin. Ostin kyseiset popot loppukesästä Budget Sportin alesta, jolloin 130€:n tossut irtosivat puoleen hintaan, eli köyhdyin "vain" 65€. Ovat olleet hintansa arvoiset. Hyvien juoksutossujen löytäminen edullisesti on melkoisen haastavaa. Koska jalkani ovat vähän vialliset, perustossut eivät käy, vaan kengässä on oltava pronaatiotuki...

Näiden kanssa olen kuitenkin tullut toimeen loistavasti ja toivoisinkin, että ne kestäisivät ikuisesti, mutta se taitaa olla turha toive.

Lenkkeiletkö sinä? Ovatko tossut tärkeät lenkkeillessä, vai rahastetaanko niillä hölmöjä?

-C

P.S. Tsekkaa blogin oikea reuna: ryhdy lukijaksi ja osallistu arvontaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat lenkkarit! Mitenköhän itse jaksais lenkille... Kokemuksesta tiiän että pronaatiotuki on tärkee, mutta kyllä välillä tuntuu että rahastustahan se on... Toisaalta taas... kyllä ne satasen lankkarit kestää kauemmin ja kovempaa käyttöä ku 5kympin...

Cinderella kirjoitti...

Mun lenkit ainaki muuttu huomattavasti mielekkäämmäks, kun valitsin myyjän kanssa mun vimpulajaloille sopivat tossut, vaikka niille sitten tuli hintaa muutama kymppi enemmän kuin niille tossuille, jotka oisin ehkä ite valinnut. Kestävyydestä en sitten tiedä, se taitaa olla vähän tuuripeliä. :)

-C