lauantai 24. tammikuuta 2009

Mummolafiilis.

Tilasin Unipöllön puodista aivan ihanan Ruusun aika -pussukan. Aiheesta ei sinäänsä ole sen kummempaa kerrottavaa, mutta niin ihana tuo mummolan mieleen tuova ruusukangas-pitsikombo on, että halusin jakaa sen teidän kanssanne. Hakkaa mennen tullen kulahtaneen sinisen Unikko-meikkipussin! :)




Söpö, vai mitä?!




Meikit saivat uuden kodin Ruusun ajasta. :)

-C

\\EDIT\\
Pussukka siis maksoi POSTIKULUT mukaan lukien 6€!! Suosittelen Unipöllön puotia siis muillekin: edulliset hinnat, ystävällinen palvelu ja nopea toimitus. :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa söpö! Saako kysyä, mitä tuo maksoi? :)

Cinderella kirjoitti...

Ohoh, tarkoitukseni oli myös laittaa hinta näkyviin, sillä tuote oli mielestäni huikean edullinen: VAIN 6€ POSTIKULUINEEN!! Kysymys on kotimaisesta käsityöstä, jota arvostan yli kaiken. Olisin maksanut tästä ehkä vähän enemmänkin. :)

-C

Viivi kirjoitti...

Suloinen! Eikä todellakaan ole hinnalla pilattu! Jos olisi pitänyt arvata, niin olisin veikannut 30 euroa! Hyvä löytö ;)

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Ihanaa, että pääsi käyttöön! Ja kiitos paljon linkityksestä. Oli ilo tehdä kauppoja. Täytyy vierailla myös blogissasi myöhemminkin. :)

Cinderella kirjoitti...

Viivi: Jees, olen samaa mieltä. :)

Sari: Linkitin kahdestakin syystä. Ensinnäkin, mielestäni saamani asiallinen ja nopea palvelu, sekä laadukas tuote ansaitsevat konkreettisen kiitoksen. Olkoon linkitys sellainen. :) Toiseksi, haluan tietenkin, että muutkin löytävät puotiisi ja voivat tehdä ihania hankintoja. :) Tule toki vierailemaan blogissani, minäkin tulen säännöllisesti vierailemaan sinun blogissasi!

-C