sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Uusi tukka kympillä.

Moi. Ostin uuden tukan. Cybershopista kympillä.

Krhm... Siis, takaisin asialinjalla. Nelliinalla on blogissaan valloittava postaus festaritukasta. Okei, festareihin on vähän aikaa vielä, joten en ole tekemässä itselleni festaritukkaa.

Otin pikkujoulukauden alussa, eli marraskuun lopussa, vaaleaan pitkään tukkaani muutaman aitohiussinetin, koska en halua värjätä omia hiuksiani. On nähkääs sen verran karuja kokemuksia tukan värjäämisestä...

Marraskuun alun jälkeen olen kolme kertaa käynyt laitattamassa sinetit uudelleen kiinni, koska ne ovat oikeasti kivat. Sinettien pitäisi pysyä hyvällä hoidolla tukassa 3-6 kuukautta! Jostain syystä ne eivät minun tukassani kuitenkaan pysy. :( Ensimmäisellä kerralla sinetit tosin oli huonosti laitettu, vain muutamaan hassuun hiuskarvaa, jolloin omat hiukseni katkesivat ja sinetit irtosivat. Kahdella jälkimmäisellä kerralla ne ovat vain liukuneet tukastani pois. En voi käsittää miksi, koska olen kyllä hoitanut ja käsitellyt niitä aivan ohjeiden mukaisesti. Tukassani on kaiketi jotain vikaa.

Tykästyin mustiin raitoihin todella ja Nelliinan vanhaa festaritukkapostausta lukiessani sain loistoidean: mustaa suoraa kuitua minunkin tukkaani! Seuraavana päivänä marssinkin jo Cybershoppiin (ja voin muuten kertoa, että en tuntenut oloani kotoisaksi kyseisessä putiikissa) ostamaan kuitua. Kuidut 9€ ja kumilenkit muutaman euron. Pikapuhelu parhaalle ystävälle ja muutamaa tuntia myöhemmin:



(kuvaa kannattaa klikata isommaksi,
jos haluat nähdä seepralettini tarkemmin)


Suunnillen puolet 100g:n kuitupaketista on tukassani. :) Silkkitipoilla olen hoidellut kuituja, pidän ne öisin kiinni ja olen myös pessyt ne jo pari kertaa. Kuitu on vähän takkuuntuvaa sorttia, mutta kyllä sen kanssa pärjää. Laitan paremman kuvan joku päivä, niin että hiukset ovat auki.

-C

P.S. Oletko huomannut, että lukijoiden kesken on arvonta tammi-helmikuun vaihteessa!?! Ilmoittaudu lukijaksi ->

Ei kommentteja: