tiistai 20. tammikuuta 2009

Päivän (kirppis)asu.

Pahoittelen köyhiä postauksia ja hidasta postaustahtia. Voisin keksiä miljoona tekosyytä selitelläkseni asioita, mutta totuus on se, että opiskelen täyspäiväisesti ja harrastan muutakin kuin bloggaamista, joten en ole ehtinyt ja toisaalta jaksanut panostaa tähän niin paljon kuin haluaisin.

Koska minulla ei ole kuivaakin kuivempien opiskelujuttujen lisäksi paljoakaan kerrottavaa, saatte luettavaksenne päivän asu -postauksen. Päivän asu rakentuu parin kivan kirppislöydön ympärille:




mekko: kirppis (4€!)
saappaat: UFF
leggarit: Anttila
poolo: Ellos tai Josefsson (en muista kumpi, mutta alesta parilla eurolla)
vyö: Seppälästä viime vuosituhannella :b

Asun keskipiste on tietysti tuo kirppismekko. Ostin sen, mutta en jaksanut sovittaa ja ajattelin, että se on kumminkin yläosastaan liian pieni. Suunnittelin leikkaavani yläosan pois ja muokkaavani alaosasta hauskan hameen. Kotona ONNEKSI sovitin mekkoa ennen leikkaamista ja yläosa mahtui sittenkin. Leveän vyön kanssa mekko on mitä ihanin hörhellys. :)

Tänään sitten kiskoin tuon mekon ähisten päälleni. Ähisin ja hikoilin siksi, että siinä on takana vetoketju, joka on sitten julmetun vaikea saada kiinni yksin. Kaikki vaiva vain siksi, että sain hosua yliopistolla toteamaan, että kalenterissani merkitty luennon ajaksi 14:15-16:30, mutta todellinen alkamisaika onkin 15:30 ja mokoma päättyy vasta 18:00. Lähdin kotiin enkä aio mennä takaisin tänään. Olen nähkääs sopinut treffit kaverini kanssa kaupungille viideksi, enkä kehtaa enää siirtää niitä, kun kello on jo paljon. Silloin ehtisin siis olla luennolla vain tunnin ja siitä tuskin on kovasti hyötyä. Sitäpaitsi kurssi on tosi kökkö kasvatustieteen syventävä...

Noniin, sainpahan uskoteltua ainakin itselleni, että oli ihan ok skipata luento... :D

-C

Ei kommentteja: