perjantai 30. tammikuuta 2009

Päivän asu, yksi alelöytö ja kaksi kirppislöytöä.

Tänään ei tapahtunut mitään erikoista. Mulla ei ollut koulupäivää, mutta koska teen harjoittelua meidän tiedekunnan kansliassa, olin kuitenkin koulussa. Pläräsin läpi kaikkien 2008 valmistuneiden tutkintotodistukset ja tein yhteenvedon sivuaineista. Valmistuneita oli noin 200 kappaletta, joten hetki meni tossa hommassa. Mut nyt se on tehty ja itseasiassa harjoittelu alkaa kokonaisuudessaan olla harkoitteluraporttia vajaa. Jee! :)

Kouluun lähdin melko tavanomaisessa, mutta hurjan mukavassa asussa:


Tunika Elloksen alesta syksyllä.
Vyö kirppikseltä.
Leggarit Ginasta.
Saappaat UFFilta.
Korut unohtu laittaa aamulla... :/

Koululta lähdin sitten kaupungille. Tarkoitus oli käydä duunissa, mutta onneksi soitin etukäteen. Oisin nimittäin hukannut aikaani menemällä sinne, koska mikään siellä ei ollut edistynyt, joten mulla ei ois ollu mitään tekemistä siellä. Lähdin kaupungille ostaakseni suksivoiteita. Eräästä syystä asioin eräässä tietyssä urheiluliikkeessä. Valitettavasti syy itse ei ollut mua palvelemassa, mutta näin sen vilaukselta. Yhtä komea kuin ennenkin. Asianmukaiset ostokset tehtyäni mulla ei ollut kiire minnekään, joten lorvailin kaupungilla kauppojen viimeisiä alerättejä ja jalkineita tutkiskellen. Seppälästä teinkin löydön:


Nykänen & Frigrénin pitsipaita. Kuolasin tätä silloin, kun ne saapuivat kauppoihin, mutta hinta oli hurja 40€. Nyt kun tämä ihanuus roikkui ale-rekissä hintaan 4,95€, en harkinnut hetkeäkään - huolimatta siitä, että olen täysin varaton.

Koska taloudellinen tilanteeni on mikä on, oli ehkä hyvä idea siirtyä seuraavaksi uudelle Pelastusarmeijan kirpparille (Yliopistonkadun alkupäässä, entisessa Mattokuninkaan talossa). Sieltä löytyikin, kuten tavallista, vaikka mitä. Aloitetaan laukkupuolesta:



Naurettavaan 2€:n hintaan sain mukaani tämän hauskan nahkalaukun. Tuo jollain tavalla mieleen linja-auton rahastajan laukun, mut ne taitaa olla mustia?!

Sitten löyty tää hopeanhohtoinen Globalin neuletakki, joka on ihan kuin uusi.


Voitteko uskoa, että tämä maksoi vain 4€!?

Lisäksi siellä oli kahdetkin kivat kengät, mutta niissä oli mielestäni kuntoon nähden vähän liikaa hintaa, molemmat yli 10€. Sitten himottelin yhtä beigeä neuletta, mutta jätin senkin sinne, se oli ehkä virhe, koska hintaa ois ollu vaan 4€ ja peruspaitoja tulee aina käytettyä.

Kävin myös ihananassa second hand -liikkeessä nimeltä Molly Sue's. Sekin löytyy Yliopistonkadulta. Suosittelen kaikille, hurmaava pikkuputiikki! Useita laukkuja edullisesti, samoin ihania kenkiä ja pari vintagemekkoa, mutta tuli niin iso valinnanvaikeus, että en ostanut mitään. Ehkä menen takaisin, jos jokun tuote erityisesti jää kummittelemaan mieleen... Teen oikeastaan aika usein niin, jos en ole ihan varma hankinnasta. Tosi monesti sitten menen seuraavana päivänä takaisin toivoen, että tuote olisi edelleen siellä odottamassa minua. :)

Tällaista tänään. Muistakaa, vielä on aika osallistua molempiin arvontoihin!!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

-C

2 kommenttia:

minä olen minä kirjoitti...

Ihana laukku! :)

Ja sitten täytyy vielä sanoa, että minulla oli ihan samanlainen kokemus noista aiemmin mainitsemista IKEAn sisutustarroista. Niiden seinälle laittamisessa kesti varmaan vuosi, ja sitten kun ne olivat seinällä ne vain lähtivät karisemaan alas... Oli kyllä ärsyttävää kun oli käyttänyt niiden laittamiseen niin paljon ainaa. Onneksi eivät olleet kauhean kalliit niin ei niin kamalasti se surkea laatu jäänyt ärsyttämään :p

Cinderella kirjoitti...

Juu, laukku oli kyllä helmi. :)

Tuo kokemuksesi varmisti asian: teen noista typeristä tarroista valituksen IKEAan.

Raportoin blogissa, jos valitus tuottaa tulosta.

-C