tiistai 6. tammikuuta 2009

Myöhäiskatsaus joululahjoihin loppiaisen kunniaksi.

Monet bloggaajat esittelivät joululahjojaan jo aattona tai joulupäivänä, viimeistään tapanina. Eli oma lahjaesittelyni on jo niin myöhässä, että pohdin sen skippaamista kokonaan... En kuitenkaan skipannut, koska lahjat täsmäsivät niin hyvin blogissani esittämiin toiveisiin (toivepostaus, tsek), että ajattelin lukijoita kiinnostavan.

Toivepostaushaasteessa esitettiin siis kolme toivetta: haave, haaste ja hömppä. Toivoin haaveena Kalevala Korun Vanamo-käätyä, haasteena MP3-soitinta ja hömppänä hajuvettä - mieluiten Dieselin Fuel for Lifea.

Näin kävi:


Kalevala Korun Lähde-korvikset. Ei ihan Vanamo-kääty, mutta ehtii sen myöhemminkin. Nämä ovat ihanat!!






Creativen Zen-MP3-soitin. Pieni ja pinkki, kuten toivoinkin. Täydellinen avec juoksulenkille.






Valentinon Rock'n'Rose-hajuvesi. Tämä on itseasiassa parempaa kuin Fuel for Life. Aim in laav! Jos et ole tätä itse nuuskutellut, niin kyseessä on hento, todella ruusuinen, pehmeän puuterinen kukkaistuoksu. Fabulous!




Noiden kolmen toiveen lisäksi sain seuraavia ihanuuksia:


Hopeinen rannerengas. Vihjaisin tästäkin joulupukille ja vastasi toiveita. Olisi voinut olla pikkaisen leveämpikin, mutta toisaalta, kapeammalle löytyy ehkä käyttöä useammin. Pinnan kuviointi sopii kaltaiselleni sählälle - valmiiksi naarmuilla. ;)






Maija Vilkkumaa - Superpallo. Olen suuri Maija-fani, joten tämä oli ihan must. Minulla on Maijan levyjä useampiakin ja tämä ei kyllä ole niistä suosikkini, mutta ihan kivaa vaihtelua, sillä muun muassa Ei ja Se ei olekaan niin ovat kohta puhkisoitettuja... Totuutta ja tehtävää sekä Ilta Savoyssa puuttuvat vielä kokoelmastani.




Sitten oli lakanat, sukkia, alusvaatteita, 3 juomalasia (kiitos mummi, joskus ihmettelen ajatuksenjuoksuasi noiden lukumäärien suhteen...), muuta keittiötarviketta, tuikkulyhtyjä sekä muuta pientä perusjuttua, joista ei varmaankaan ole tarpeen laittaa kuvia.

Karkkia ei yhtään, se oli hyvä juttu. :)

Tässä vielä loppuun parempaa kuvaa uudesta tukastani:






Leppoisaa loppiaista kaikille!

-C

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätit Kalevalat! :)

Cinderella kirjoitti...

Tänks! :) Pidän itsekin. Eivät ole sitä perinteistä Kalevalaa, mutta silti klassiset ja ajattomat.

-C