sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Bad karma vol.2

Joopa joo, pientä taukoa ollut postaamisessa, koska tein viikonloppuna kahden vuorokauden työvuoron laivalla ja siellä ei oo kyllä blogin päivittelyyn mahdollisuutta.

Mutta asiaan. Viime postauksessa kerroin, että mulla on paha karma tilausjuttujen suhteen. Tämä sai vahvistusta perjantaina. Tilasin torstai-iltana Ellokselta maailman ihanimmat kengät (vasen alakulma, kuva varastettu Bisquitsilta, koska en löytänyt tähän hätään muuta kuvaa noista unelmista...):


Joo, noi on tosiaan Elloksella myyty loppuun, joten kuvaa ei löytynyt enää. Tein tosiaan tilaukseni torstai-iltana ja sain hyödynnettyä Elloksella meneillään olevan -50% kalleimmasta tuotteesta -kampanjan. Minun piti siis saada nämä helmet viidellä kympillä!!

Olisihan se pitänyt tajuta, että se olisi ollut liian hyvää ollakseen totta...

Sähköpostivahvistusta tilauksesta ei kuulunut perjantain aikana, joten soitin sitten paniikissa ennen laivan lähtöä Elloksen asiakaspalveluun. Voitteko uskoa: TILAUKSENI EI OLLUT KOSKAAN SAAPUNUT PERILLE!!!

Melkein itkin, kun olen ollut ihan hullaantunut noihin kenkiin siitä asti, kun näin ne Bisquitsin postauksessa.

Rakkaat lukijat, nyt pyytäisin apuanne. Mistä tämä kajahtanut kenkäfriikki voisi saada nuo ihanuudet omakseen valtaisaa rahaläjää vastaan? Mieluiten haluaisin ne konjakin värisenä, mutta jos se on mahdotonta, muutkin värit tulevat kysymykseen.

-C

P.S. Tämä tyttö lemuaa tästä lähin Burberryn Londonille. ^^ Ostin laivalta varsin huokeaan hintaan tuon kauan himottelemani tuoksun. Teki kyllä tiukkaan valita Britin ja Londonin välillä....


kuva

EDIT: Unohdin mainita Sofia D:n arvonnasta. Menkääpäs siis osallistumaan! :)

2 kommenttia:

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Äh, miten voi olla noin huono tuuri. :/ Toivottavasti saat kengät vielä jostain.

Cinderella kirjoitti...

Sari: Sanopa muuta... :/