torstai 12. maaliskuuta 2009

Vastalause Tigeille!

Useissa blogeissa on mielestäni viime aikoina hehkutettu Tigin tuotteita ehkä vähän liikaakin. Itse en ole noihin ihmemömmöihin tutustunut ikinä, vaikka ne tuntuvat saavan kymmenien bloggaajien päät aivan sekaisin. Liekö ne ihqudaa-tuoksut huumaavia tai jotain...

Tarkoitukseni oli siis tehdä postaus, jossa kerron, että tukka pysyy päässä ilman niitä kummallisia Tigejä ja että merkillä ei ole niin väliä - kunhan tuote on toimiva.

Kun kasasin hiustuotteeni postausta varten kuvattaviksi, havaitsin, että kaikki tuotteet, yhtä lukuunottamatta, ovatkin Schwartzkopfin tuotteita. Tämä ei siis ole kyseisen merkin mainostusta, olen vaan sattunut tykästymään noihin.


Muotoiluun olen käyttänyt reilun puoli vuotta jokseenkin päivittäin näitä purkkeja. 2 sexy -muotovaahdon nimi on pöljä, mutta omassa tukassani se ainakin toimii: pitoa ja tuuheutta. Sparkling-hiuslakalla taasen saa kaunista kiiltoa tukkaan ja pikkuisen pitoakin. Vaativamman viimeistelyn hoidan kuitenkin tällä:


www Infinite -lakka on parasta ikinä. Tuoksu tosin ei ole mikään erikoisen herkku, mutta kampaus pysyy takuulla. Lisäksi hinta ainakin Hairstoressa on varsin huokea. Kuva on muuten pihistetty Hairstoren sivulta, sillä tällä hetkellä kyseinen tuote on päässyt minulta loppumaan...


Jos mielin tukkaani kiharoita saada, tarvitaan aika tymäkkää liimaa niitä kiinnittämään. Siinä onnistuu ainakin tämä Schwartzkopfin kampausneste. Paras kokeilemani tuote tähän tarkoitukseen.


Joskus kiireessä, kun en ehdi suihkussa odotella halvan markettihoitoaineen vaikutusaikaa, pesen tukan nopeasti Head and Shouldersilla ja suihkin tätä hoitoaineen korvikkeeksi. Toimii. Myös esim. tupeeratun tukan selvittäminen helpottuu tämän avulla.


Kun haluan oikein todella hemmotella hiuksiani (eli kun ne näyttävät niin kärsineiltä, että itkettää ja on vaan pakko tehdä jotain), niin käytän tätä tehohoitoa. Huomaa mätsäävä kampa! Tämä silottaa tukkaa heti ja nyt säännöllisemmässä käytössä olen kyllä huomannut eron pelkkään hoitoaineen käyttöön verrattuna.


Sitten lakka, jota yritän tällä hetkellä saada kulumaan loppuun, jotta voisin ostaa uuden www:n. Wellan High hair -shaissea. En suosittele kellekään! Haisee kunnon mummohiuslakalle, mut ei kyllä toimita hiuslakan tehtävää ollenkaan ja maksoi ihan vietävästi. Pah!

Käytätkö sinäkin niitä perhanan Tigejä vai kenties jotain ihan muuta?

-C

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Minullakin on tuota Gliss tehohoitoa! Käytän kyllä ihan marketin valikoimaa hiuksiini ja näyttää toimivan. Tigin tuotteita en ole kokeillut.

Cinderella kirjoitti...

Hauskaa kuulla, etten ole ainut, joka ei käytä kaikkia rahojaan kampaamotuotteisiin ja on myös autaan tietämätön tigien ihanuudesta... :)

-C