keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Vaihteeksi hyviä uutisia, mutta vähän huonojakin.

Jihuu!! ^^

Olisikohan huono karma vihdoin selätetty?! Ellokselle oli nimittäin tullut lisää myyntiin niitä hypettämiäni sandaaleja. Olin jo ihan kriisissä niiden takia :D - varsinkin kun en tämän nilkkani kanssa pääse sandaaleja metsästämään kaupungilta.

Naputtelin Ellokselle kaikki mulla tällä hetkellä olevat alekoodit ja lopputulos oli se, että toisille sandaaleille tuli hintaa n. 70€ kuluineen ja toisille reilu 50€. Tilasin siis innostuksessani sekä mustat, että konjakinväriset.



Huono uutinen liittyen näihin kenkiin on, että mustat toimitetaan toukokuun alussa ja beiget vasta HEINÄKUUSSA...

Koska kyseessä on blogi nimeltä Cinderella and her SHOES, kenkähypetys ei tietenkään lopu tähän. Sain vihdoin sen kauan kaivatun Halensin paketin kotiin. Paketista paljastuivat Love Labelin yli polven -saappaat, kivat haaremihousut sekä KAKSI numeroa liian suuret farkut. Mitä oikein olen ajatellut niitä tilatessani?? Farkut lähtevät siis vaihtoon, mutta toivon todella, että kokoani on vielä jäljellä, sillä huolimatta jättikoosta, ne näyttivät suorastaan jumalaisilta. Lisäpaljastuksia sitten, kun oikea koko saapuu. Saappaista en ole ihan varma, palautanko vai pidänkö. Koitan tehdä päätöksen tämän päivän aikana ja mikäli se ei onnistu, huomenissa lukijat saavat antaa tuomionsa.

Huono uutinen Halensin pakettiin liittyen on, että edulliset sydänkorkkarit oli myyty loppuun.

Hyvä (tai huono) uutinen on, että kävin tsekkailemassa Halensin sivuilta, josko sydänkorkkareiden kanssa olisi käynyt niin onnekkaasti kuin Bronxin sandaalien. No, eipä ollut, mutta muuta mielenkiintoista löytyi kyllä...



Mitä mieltä olette näistä? Kengät irtoavat suunnilleen hintaan 40€/pari.

-C

Kaksi ylintä kuvaa Ellokselta, kaksi alinta Halensilta.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Nuo alimmaiset miellyttävät omaa silmääni eniten! Itse en kyllä noilla koroilla osaisi kävellä, vaan olen aloittanut korkojen käyttämisen aika maltillisesti :)

Viivi kirjoitti...

Halenssin ekat kengät on mieleeni! Kannatan! Aika samantyyliset ostin itsekin vähän aikaa sitten, olivat 10€ halvemmat. Vink vink :D