keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Tilaussekoiluja?

Tarkoitukseni oli kirjoittaa kiukuttelupostaus siitä, miten tilaamani Ellospaketti ei ole saapunut ajallaan, vaikka tilasin sen pikatoimituksena ja tilausvahvistuksen mukaan sen pitäisi olla matkalla.

Kiukuttelupostaus muuttuu nyt enemmänkin hämmästelypostaukseksi. Nimittäin tilasin paketin 1.3. ja 3.3. sain sähköpostiini tilausvahvistuksen kyseisestä paketista. Oletin, että paketti olisi ollut noudettavissa viimeistään viime viikon perjantaina, kuten tavallista. Noh, pakettia ei kuulunut. Ajattelin, että kyllä se viimeistään maanantaina tulee.... Ei tullut.

Tiistaina, aamupäivällä kaivelin jo numero, johon voisin soittaa ja kiukutella "pika"toimituksesta. Sitten sainkin tekstiviestinä ilmoituksen, että paketti on noudettavissa POSTISTA! Mitä hemmettiä - olin tilannut sen tuohon lähi-Siwaan. Äh.

Olin eilen tosi kipeä, joten en päässyt Postiin selvittämään asiaa. Ajattelin, että "eipä tuolla niin väliä, menen huomenna". Olen edelleen kipeä ja kohta tartun luuriin ja pihisen sinne, mitä Saharaa muistuttavasta kurkustani saan irti, sillä TÄNÄÄN sain MUISTUTUSVIESTIN paketista, joka on odotellut minua Siwassa päivätolkulla. Siis mitääääähh!?!?!?!? En siis ole saanut sitä ekaa viestiä ollenkaan sieltä Siwalta. Tässä kuumeessa en en lähde pakkaseen seikkailemaan ja selvittelemään, että missähän se paketti oikeasti mahtaa luuhata...

Paketista pitäisi löytyä tällaista:


Toivottavasti edes sisältö on oikea, terveisin nimim. "Sortsit tai pyjamahousut, ihan sama, kunhan ne ovat ruudulliset"

-C

P.S. Selvittelin myös toista mielenkiintoista tilaussotkua aikani kuluksi, kun en oikein kuumeisena muutakaan jaksa tehdä. Jostain syystä Bonnier Publications oli keksinyt, että minä haluaisin tilata ITSELLENI 2 Olivia lehteä...! Onneksi sotku selvisi ja saan Cityshoppari 2009 -korttini niinkuin kuuluukin ja vielä Ivana Helsingin pukupussin kaupan päälle. Jee!

Ei kommentteja: