keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Dressed up and stressed up.

Tänään oli tenttiviikon viimeinen tentti. Samalla myös ensimmäinen, koska mokasin ilmiömäisesti maanantaina, enkä siis päässyt koko hemmetin tenttiin. Joillekin tenttiviikon viimeinen tentti tarkoittaa vapaata loppuviikkoa - no, mulle se tarkottaa tällä kertaa kahta täyttä työpäivää. Kun työt v*tuttaa, ajattelen palkkaa ja niitä kenkiä ja vaatteita, joita voin sitten ostaa, kun se palkka sinne tilille napsahtaa.

Joo, tänään siis oli se tentti. Ajattelin, että jos valmistaudun tenttiin ulkoisesti, se korvaa lukemisen vähyyden. No okei, en usko itekään, mutta pynttäydyin kuitenkin:


pusero: kirppis
hame: KappAhl
leggingsit: H&M
kengät: H&M
helmet: äidin vanhat
korvikset: ne samat Pillgrimit



Ulkoilutin ekaa kertaa näitä H&M:n kympin nilkkureita. Olivat varsin mukavat jalassa ja tasapaino säilyi loskakelistä huolimatta. Polkupyöräilyyn nämä sopivat hieman huonosti - vai liekö pyöräilyvaikeudet johtuneet siitä loskan määrästä...


Kulutin ruokatuntini eilen hieman hyödyllisempään kuin syömiseen: kiertelin keskustan kirppiksiä nopealla tahdilla (eli sovittamatta ostoksia) ja mukaan tarttui yhtä sun toista. Tämä musta pusero on kirppislöytö Pelastusarmeijan kirpparilta. Se on peräisin oletettavasti 80-luvulta (pusero siis, ei Pelastusarmeijan kirppari - en osaa käyttää pronomineja oikein) ja hintaa söpöläisellä oli 2,50€, kun keltaisella hintalapulla varustetut rytkyt sai puoleen hintaan. Eli vitonen alunperin, ei paha sekään. Tuo rusetti on jotain maailman suloisinta! Kummallinen rusettivillitys on vallannut minut viime aikoina.

Esittelen muut löydöt ehkä tällä viikolla, mutta huomenissa on tulossa mahdollisesti opiskeluaiheinen postaus, koska huomenna olisi eräät opiskelijaelämän rankat velvollisuudet Night Club Marilynissä. ;)

Seuraavaan postaukseen!

-C

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, saanko udella mitä opiskelet? En tiedä oletko jo maininnut, mutta mulla ei ainakaa tuu mieleen..? :)

Cinderella kirjoitti...

Tottakai saat udella. :) Opiskelen opettajaksi. Olisitko arvannut?

-C